Opskrifter

Syndige hindbærtrøfler

Tirsdag, 11. december 2012af Redaktion
Skønne trøfler med hård skal og blød kerne

Ingredienser til hindbærtrøfler

(30 stk.)

1 dl frosne hindbær
½ dl sukker
300 g lys chokolade
50 g usaltet smør
Hindbærlikør eller Grappa

Overtræk
150 g mørk chokolade
50 g kakaopulver

Sådan gør du
Bring hindbær og sukker i kog. Hak chokoladen meget fint og hæld den kogende hindbærmasse over, rør til chokoladen er smeltet. Tilsæt smørret i små klumper. Bliver massen for kold, må den over vandbad, rør til en jævn masse. Smag til med spiritus og stil massen koldt, til den kan trilles til kugler. Vend kuglerne i kakao og dyp dem evt. i tempereret mørk chokolade og vend dem i kakao igen. Det gør dem hårde udvendig og bløde indeni.

ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?

Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Fine december-gaver

Skal du lave pakkekalender? Eller vil du gerne give værtinden en fin, hjemmelavet gave? Her får du en masse gode bud på hjemmelavede gaver - både de strikkede og de spiselige - og lidt af de købte.

Pakkekalendere og adventsgaver